Αναπλάθεται η νέα πλατεία του Λαμποκάμπου Δ. Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 11:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναπλάθεται η νέα πλατεία του Λαμποκάμπου Δ. Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, τα έργα ανάπλασης της καινούργιας πλατείας στο Λαμπόκαμπο Δ. Μονεμβασίας. Έχει κατασκευαστεί το μεγαλύτερο μέρος του περιφερειακού μαντρότοιχου και με την ολοκλήρωση αυτού θα γίνει καλωδίωση για την τοποθέτηση φωτιστικών. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πλακόστρωση της πλατείας με τοπική πετρά, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή της παιδικής χαράς.

Για το σκοπό αυτό ήδη έχει συγκεντρωθεί απο δωρεές και απο τα αποθεματικά του ταμείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαμποκάμπου «Η Φράγκα» ένα ποσό της τάξης των 16.500 ευρώ. Ο σύλλογος απευθύνει έκκληση «στα μελή, τους φίλους και όλους τους λαμποκαμπιτες σε Ελλάδα και εξωτερικό να συνδράμουν με την δωρεά χρημάτων για την αποπεράτωση του έργου. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων".

Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο Μονεμβασιάς και ιδιαιτέρα το δήμαρχο κ. Τριχείλη  και τον αντιδήμαρχο κ. Τραϊφόρο «για την αμέριστη βοήθεια που μας παρέχουν στο συγκεκριμένο έργο».

Φωτο: Πολιτστικός Σύλλογος Λαμποκάμπου


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος