Η Τζανετέα στο Υπουργείο Πολιτισμού για το νέο μουσείο Σπάρτης

«Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας για την επίτευξη του στόχου»

Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 18:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Τζανετέα στο Υπουργείο Πολιτισμού για το νέο μουσείο Σπάρτης

Συνάντηση εργασίας είχε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα με την γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κα Μαρία Βλαζάκη, με θέμα την εξέλιξη των διαδικασιών του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το νέο αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς επίσης και η σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα Μουσείου, κ. Έρση Φιλιπποπούλου και από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ο κ. Άγγελος Κολιάκος.

Μετά τη συνάντηση, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα, δήλωσε: «Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας για την επίτευξη του στόχου ξεπερνώντας τυχόν εμπόδια».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος