Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Μονεμβασιά και ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 16:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Μονεμβασιά και ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας οχημάτων θα τεθούν σε ισχύ στο κέντρο της πόλης της Μονεμβασιάς, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, για τη διευκόλυνση πραγματοποίησης αθλητικής εκδήλωσης και την πρόληψη τυχόν ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας αποφάσισε: Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης ως και της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος, στο κέντρο της πόλης της Μονεμβάσιας και συγκεκριμένα επί της Ε.Ο. Τάραψας - Μονεμβασιας από την 67, 000 χ/θ έως 67,100 χ/θ αυτής (πλατεία). Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα οχήματα της Αστυνομίας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Κατά την ανωτέρω προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, η διεξαγωγή αυτής, θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους δημοτικούς οδούς της πόλης της Μονεμβάσιας, κατά περίπτωση.

Ρυθμίσεις και
στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου
Εξάλλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, την Τρίτη 10/10, θα τεθεί σε ισχύ προσωρινή  ρύθμιση της κυκλοφορίας στο 2ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος