Συνεχίζονται οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δ. Σπάρτης

Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 16:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δ. Σπάρτης

Έως και την  Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα συνεχιστούν οι εγγραφές για το 1ο και 2ο  Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ν. Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης, που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά προτεραιότητα, δικαίωμα εγγραφής έχουν οι γονείς, που συμμετείχαν στην πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για την υλοποίηση του  προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2017-2018 και είναι ωφελούμενοι  σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ Α. Ε.

Οι γονείς, που συμμετέχουν μέσω ΕΣΠΑ οφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Έγκριση της ΕΕΤΑΑ ΑΕ ( VOUCHER), 2. Τη βεβαίωση του ερωτηματολογίου εισόδου, 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, 4. Φωτοτυπία ταυτότητας του γονέα/κηδεμόνα, 5. Έντυπο  αίτησης ( το οποίο δίνεται από τα ΚΔΑΠ )

Οι γονείς, που συμμετέχουν εκτός ΕΣΠΑ οφείλουν να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: 1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, 2. Φωτοτυπία ταυτότητας του γονέα/κηδεμόνα, 3., Έντυπο  αίτησης (το οποίο δίνεται από τα ΚΔΑΠ), 4. Εκκαθαριστικό έτους 2016.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο δημοτικό μέγαρο επί της οδού Ευαγγελιστρίας 85-87 (3ος όροφος) στη Σπάρτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 27310 27216 (κ. Χριστιάννα Μπλάνα).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti