Η «Σπάρτη Ταξί» δίνει απαντήσεις στους πολίτες

Για τους περιορισμούς στους παρόχους εφαρμογών διαμεσολάβησης για εξεύρεση ταξί

Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 11:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η «Σπάρτη Ταξί» δίνει απαντήσεις στους πολίτες

Ύστερα από τα πολυάριθμα ερωτήματα που δέχεται, με αφορμή τη δημοσιότητας που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες, των περιορισμών που φέρεται ότι θα επιχειρήσει να νομοθετήσει η κυβέρνηση στους παρόχους εφαρμογών (application) διαμεσολάβησης για την εξεύρεση ταξί, η «ΣΠΑΡΤΗ ΤΑΞΙ» ενημερώνει το επιβατικό κοινό, χρήστες υπηρεσιών ταξί, για τα ακόλουθα:

«Η “ΣΠΑΡΤΗ ΤΑΞΙ» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία η οποία ως μέλη της έχει αποκλειστικά μόνο ιδιοκτήτες/εκμεταλλευτές ταξί με έδρα την πόλη της Σπάρτης.

Κύριος σκοπός της είναι προαγωγή των κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών και των συνεργατών της για τη βελτίωση του τρόπου εργασίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών ΤΑΞΙ απ’ αυτούς προς το καταναλωτικό/επιβατικό κοινό.

Προς τούτο, από την ίδρυση και λειτουργία της η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή με την εμπορική ονομασία taxaki, η οποία σχεδιάστηκε -ύστερα από πολύμηνη συνεργασία δική μας με το συμπολίτη μας Σπαρτιάτη διδάκτορα του Πολυτεχνείου κ. Μπάρδη Γεώργιο και την ομάδα του- και τέθηκε πρώτα σε λειτουργία στη Σπάρτη. Σήμερα, την εφαρμογή taxaki, χρησιμοποιούν οδηγοί ταξί σε περισσότερες από 25 πόλεις της Χώρας μας, καθώς και στην Κύπρο. Η επιτυχία της εφαρμογής, αυτή που χρησιμοποιείται και στη Σπάρτη, συνίσταται, πέραν των άλλων, στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ταξί, στη διαφάνεια, την αμεσότητα εξυπηρέτησης, την ασφάλεια, κυρίως όμως στην άμεση και απευθείας σύνδεση του πελάτη αναζητούντα υπηρεσίες ταξί με τον πλησιέστερο οδηγό. Οι δομές που χρησιμοποιούνται ανήκουν αποκλειστικά στην Εταιρεία μας (τηλεφωνικές συνδέσεις, λογισμικό, λειτουργικό, κ.λπ.).

Εξ αυτών που προαναφέραμε προκύπτει με απόλυτη σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Εταιρεία μας, καθώς και η συνεργαζόμενη Εταιρεία υπηρεσιών υποστήριξης taxaki παρέχουν μεταφορικές υπηρεσίες στους χρήστες που επικοινωνούν μαζί μας. Τέτοιες Υπηρεσίες, δηλαδή μεταφοράς προσώπων, παρέχουν μόνο οι εκμεταλλευτές των ταξί που αποδέχονται και εξυπηρετούν κάθε διαδρομή που αναζητείται μέσω των δομών επικοινωνίας της Εταιρείας μας.

Με την ευκαιρία και στο πλαίσιο βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δυνητικούς χρήστες ταξί, ανακοινώνουμε ότι είναι διαθέσιμη, καταρχάς στο play store (android), η πρωτοποριακή, απλή και εξαιρετικά χρηστική εφαρμογή (application) Sparta Taxi, όπου με τη λήψη και εγκατάστασή της σε κινητό smartphone, συμπληρώνοντας ο χρήστης στο σχετικό πεδίο -την πρώτη μόνο φορά- το κινητό του τηλέφωνο, κάθε φορά που θα χρειάζεται ταξί θα καλεί το 2731200200 χωρίς καμία χρέωση δηλαδή ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Η Υπηρεσία της ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ κλήσης παρέχεται και μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας www.spartataxi.gr, διευκολύνοντας και τους χρήστες σταθερών υπολογιστών. Εντός του τρέχοντος μηνός η εφαρμογή θα παρέχεται και για τους χρήστες smartphone με λογισμικό iOS (iPhone) από το app store».

Για λήψη της εφαρμογής επέλεξε το σύνδεσμο παρακάτω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taxaki.spartataxi


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος