Αντάμωμα των απανταχού Καστανιωτών στο Καστόρι το καλοκαίρι του 2018!

Κάλεσμα των φορέων του Καστορείου σε σύσκεψη

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 07:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντάμωμα των απανταχού Καστανιωτών στο Καστόρι το καλοκαίρι του 2018!

Σημαντική πρωτοβουλία από διακεκριμένους Καστανιώτες έλαβε χώρα στο Καστόρι πριν από λίγες ημέρες. Στα γραφεία του συλλόγου «ΛΟΥΣΙΝΑ», οι φορείς και κάτοικοι του χωριού αποδέχθηκαν την πρόσκληση ομάδας Καστανιωτών και συζήτησαν διεξοδικά το θέμα  «Αντάμωμα-Συνάντηση των απανταχού Καστανιωτών».

Το αντάμωμα αφορά την πρόσκληση των απανταχού και ανά την υφήλιο Καστανιωτών στο Καστόρι, την περίοδο του καλοκαιριού του 2018, πρωτοβουλία που αποδέχθηκαν άπαντες με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και θέρμη.

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της σημαντικής αυτής δράσης αποτελείται από  τους: 1) Ευάγγελο Α. Ανδριανό, επίτιμο Αρεοπαγίτη, 2) Θεοφάνη Η. Γεωργάτσο, συνταξιούχο ανώτερο δημόσιο υπάλληλο, 3) Κωνσταντίνο Δ. Αλεξάκο, επίτιμο δικηγόρο Αρείου Πάγου, 4) Νίκο Π. Ανδιανόπουλο, ομότιμο καθηγητή Πολυτεχνείου και 5) Παναγιώτη (Τάκη) Μουτή, δικηγόρο στις ΗΠΑ.

Πρόσκληση όλων των φορέων
Εξάλλου, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μμ, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας προσκαλεί τους παράγοντες και τα διοικητικά συμβούλια των φορέων του χωριού (ΤΚ Καστορείου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Λουσίνα», Φιλόπτωχο Ταμείο Ενορίας Καστορείου, Γεωργικός Συνεταιρισμός Καστορείου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου-Γυμνασίου-Δημοτικού Σχολείου Καστορείου, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Πολυδεύκης», Αθλητική Ένωση Πελλάνας-Καστορείου και Κυνηγετικός Σύλλογος Βορείου Λακεδαίμονος) να παραστούν στην αίθουσα «Μπακή» προκειμένου να αποφασίσουν για τα ακόλουθα θέματα:

α) Τον σχηματισμό και συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής απαρτιζόμενης από μέλη των ενδιαφερόμενων φορέων, η οποία σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωτοβουλίας, θα αναλάβει την υλοποίηση της δράσης.

β) Την κατ’ αρχήν επικύρωση χρόνου του ανταμώματος-συνάντησης, που προκαταρκτικά έχει τεθεί να πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Ιουλίου 2018.

γ) Την κατ’ αρχήν κατάρτιση σχεδίου προγράμματος των εν γένει εκδηλώσεων (πρόγραμμα).

δ) Την υποβολή προτάσεων για το τελικό σχέδιο του προγράμματος.
 
Πρόκειται για μια σημαντική και συγκινητική δράση που θα φέρει κοντά τους Καστανιώτες και αναμφισβήτητα θα προσδώσει σημαντικά οφέλη στο Καστόρι.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος