Η μελέτη του νέου Μουσείου Σπάρτης στο ΠΣ Πελοποννήσου

Τη Δευτέρα 16/10 η συνεδρίαση

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 08:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η μελέτη του νέου Μουσείου Σπάρτης στο ΠΣ Πελοποννήσου

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 3.30΄ μμ συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.  Μεταξύ των 13 θεμάτων ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται το θέμα έγκρισης της 3ης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τίτλο «Μελέτη Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης». Εισηγήτρια θα είναι η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Ανακοινώσεις προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου
- Ανακοινώσεις περιφερειάρχη Πελοποννήσου
- Αποδοχή Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ποσού 38.580.000,00€.
- Έγκριση 3ης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τίτλο: «Μελέτη Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης».
- Έγκριση 6ης τροποποίηση κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ», με κωδικό 2014ΕΠ52600010.
- Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση του ΚΕΚ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε. (εξ αναβολής)
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ερμιονίδας, για την πράξη: «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου».
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ερμιονίδας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση της συνδετήριας οδού Ερμιόνης – Πορτοχελίου».
- Έγκριση κατάργησης τραπεζικών λογαριασμών και επέκτασης χρήσης τραπεζικού λογαριασμού της ΠΕ Κορινθίας.
- Έγκριση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στο Κ.Ε.Κ. Κορινθίας Α.Ε. και συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά το ποσό των 33.740,00 € στην καταβολή αυτού.
- Αίτηση χορήγησης άδειας άσκησης διδακτικού έργου.
- Αίτημα του μετακλητού συνεργάτη Κωνσταντίνου Γαλιώτου του Ηλία προς το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για εξαίρεση από τον περιορισμό της μη άσκησης ελευθερίου επαγγέλματος σύμφωνα με το νέο Νόμο 4483/2017 (ΦΕΚ 107 Α΄/31-7-2017), άρθρο 36 παρ. 2.
- Έγκριση τροποποιημένης προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας για την υλοποίηση της Πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ».
- Έγκριση 3ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων έτους 2017, της Π.Ε. Αργολίδας.
- Έγκριση 7ης τροποποίηση κατανομής προϋπολογισμού και πιστώσεων υποέργων – ένταξη νέου υποέργου, σε βάρος των πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600005.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος