Ευχαριστήριο συμμετεχόντων στην εκδρομή του ΚΑΠΗ Σπάρτης στη Βουλγαρία

Mayfair_Club
Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 09:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο συμμετεχόντων στην εκδρομή του ΚΑΠΗ Σπάρτης στη Βουλγαρία

Το ΚΑΠΗ Σπάρτης πραγματοποίησε εκδρομή στην Βουλγαρία 1-6 Σεπτέμβρη 2017 (θέμα), με κύρια σημεία το Σαντάνσκι, την Σόφια και την Φιλιππούπολη και ενδιάμεσες επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος και πολιτισμού.

Η αναχώρηση έγινε στις 06:00 από την Σπάρτη και η άφιξη στα σύνορα στις 17:00, με ενδιάμεσες στάσεις ανασυγκρότησης και ανάπαυσης.

Στο Σαντάνσκι φτάσαμε λίγο αργότερα αφού απέχει γύρω στα 30 χλμ από τα σύνορα, πήγαμε στο ξενοδοχείο και ακλούθησε βραδινό σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

Την επομένη έγινε επίσκεψη στο μοναστήρι της Ρίλα (μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς) και μετάβαση στη Σόφια για διανυκτέρευση.

Την Σόφια περιηγηθήκαμε την επομένη (ιστορικό κέντρο πόλης).Το βράδυ είχαμε μια υπέροχη εμπειρία σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα με μουσικοχορευτικό συγκρότημα τοπικών χορών και ελληνικό πρόγραμμα, με το σχετικό ελληνικό χορευτικό «ξεφάντωμα» των μελών του ΚΑΠΗ.

Την επομένη, επίσκεψη στο μοναστήρι του Μπάνσκοβο και ξενάγηση στην υπέροχη Φιλιππούπολη, με τόσο έντονη την Ελληνική κληρονομιά των Ευεργετών μας. Υπέροχα παραδοσιακά κτίρια και έντονο τον πολιτισμό, ώστε να προταθεί σαν πολιτιστική πρωτεύουσα της EE για το 2018. Επιστροφή στη Σόφια και διανυκτέρευση.

Η επομένη χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή μας στην Ελλάδα, επίσκεψη στα Οχυρά του Ρούπελ, Σέρρες και τελικά στη όμορφη Θεσσαλονίκη για ελεύθερο χρόνο και διανυκτέρευση.

Την τελευταία μέρα έγινε τροποποίηση του προγράμματος επιστροφής με επίσκεψη στη Βεργίνα, τα Ιωάννινα και επιστροφή στη Σπάρτη μέσω Ιόνιας Οδού.

Συγχαρητήρια στο πρακτορείο και τον ιδιοκτήτη κ. Γ. Κατσαφούρο, που με τον οδηγό και τον εξαίρετο ξεναγό, έκανε το μακρύ ταξίδι, τόσο ευχάριστο, καθώς προσέφερε στο όλο ταξίδι και τις μετατροπές διαδρομής, ώστε να μας μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Ευχαριστούμε, Συγχαίρουμε και απονείμουμε τα Εύσημα σε όλα τα μέλη του ΔΣ του ΚΑΠΗ Σπάρτης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Θ. Πατσιλίβα, για τον άριστο συντονισμό των «ατίθασων νιάτων» στη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και για τις ποικίλες επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες του ΚΑΠΗ Σπάρτης, όπως εξορμήσεις, εκπαίδευση, άθληση, χορός, ψυχολογική και ιατρική στήριξη. Με έναν σκοπό. Όλοι για όλους ηγουμένων των αρίστων!

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή και προσωπικά,

Κόνδης Αντώνιος,
Καμίτση Παναγιώτα,
Καμίτση Μαρία

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών