Αρχηγός ΓΕΑ από Τρίπολη: «Δεν κλείνει η 124 ΠΒΕ»

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρχηγός ΓΕΑ από Τρίπολη: «Δεν κλείνει η 124 ΠΒΕ»

Στην ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Ε΄  ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Τρίπολης, παρευρέθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Χρήστος Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr , o κ. Χριστοδούλου, αφού παρακολούθησε ολόκληρη την τελετή της ορκωμοσίας, χορηγώντας μάλιστα 10 ημέρες τιμητική άδεια στους νεοσυλλέκτους, προχώρησε σε δηλώσεις κάνοντας λόγο για «πολλή καλή εικόνα» που παρουσιάζει η μονάδα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι, παρά τον αυξημένο αριθμό των νεοσυλλέκτων που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προετοίμασε την τελετή ορκωμοσίας, πιστοποιείται ότι η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη βρίσκεται σε  μεγάλη ετοιμότητα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφορικά με τη φημολογία περί «λουκέτου» στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, ο Αρχηγός ΓΕΑ απάντησε ότι το ζήτημα και η απόφαση που θα ληφθεί είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Με πληροφορίες από arcadiaportal.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος