Έγινε ο αγιασμός στη Σχολή ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στο Παρόρι (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 13:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έγινε ο αγιασμός στη Σχολή ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στο Παρόρι (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έγινε ο αγιασμός στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) του ΟΑΕΔ Σπάρτης στο Παρόρι, για την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ενώ μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Λακωνίας Στ. Αραχωβίτης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα και ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Χρ. Τ. Πλειώτας.  

Όλοι ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Φέτος, στη σχολή θα λειτουργήσουν τέσσερα τμήματα (αρτοποιία ζαχαροπλαστική,  τεχνικοί Η/Υ, θερμο-υδραυλικοί και υπάλληλοι γραμ. υποστήριξης).

Στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης παρέχονται: 1. Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, 2. Απαραίτητα βιβλία – βοηθήματα, 3. έμπειρο και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και έκτακτο, 4. κατά τη διάρκεια της Μαθητείας/Πρακτικής Άσκησης οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται και ασφαλίζονται από τους εργοδότες, για τους οποίους ο ΟΑΕΔ έχει θεσπίσει κίνητρα, προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των απασχολούμενων μαθητών, 5. σπουδαστική άδεια μέχρι 30 ημέρες με αποδοχές, 6. επίδομα στέγασης και σίτισης σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις και 7. αναβολή στράτευσης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος