Τουρκικό αλιευτικό σκάφος παρουσίασε βλάβη ανοιχτά του Ταινάρου

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 14:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουρκικό αλιευτικό σκάφος παρουσίασε βλάβη ανοιχτά του Ταινάρου

Για περιστατικό βλάβης σε αλιευτικό σκάφος που έπλεε νοτιοδυτικά των λακωνικών ακτών, ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (16/10), οι Λιμενικές Αρχές Γυθείου και Καλαμάτας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε βλάβη στο πηδάλιο του αλιευτικού σκάφους “KILIC 24” σημαίας Τουρκίας, ενώ αυτό έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του ακρωτηρίου Ταίναρου. Στο πλοίο επέβαινε πλήρωμα, αποτελούμενο από τέσσερις αλλοδαπούς ναυτικούς, οι οποίοι πάντως φαίνεται ότι δεν αιτήθηκαν τη συνδρομή του Λιμενικού.

Το παραπάνω σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια και αυτοδύναμα στον όρμο Γερολιμένα Γυθείου, με τους επιβαίνοντες να είναι καλά στη υγεία τους.

Από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω αλιευτικού σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος