Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Σταύρου Μηνακάκη

Mayfair_Club

Από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνης

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 15:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Σταύρου Μηνακάκη

Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σταύρου Λ. Μηνακάκη εξέφρασε στους οικείους του και στη δικηγορική κοινότητα της Σπάρτης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης Ευάγγελος Εμμ. Μουνδριανάκης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με βαθύτατη λύπη, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Σταύρου Λ. Μηνακάκη, επιτίμου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης και διατελέσαντα μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος του ΛΕΔΕ.   

Στους οικείους του και στην Δικηγορική Κοινότητα της Σπάρτης, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε, η μνήμη της φωτεινής προσωπικότητας του, να απαλύνει την θλίψη όλων».

Διαβάστε άλλο θέμα για το θάνατο του Σταύρου Μηνακάκη εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος