Ενημερώθηκαν για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων οι εκπαιδευτικοί της Λακωνίας

Mayfair_Club
Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 15:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημερώθηκαν για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων οι εκπαιδευτικοί της Λακωνίας

Ενημερωτική εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς αναφορικά  με τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, πραγματοποίησε η Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Λακωνίας, την Τρίτη (10/10) στο Διοικητήριο Λακωνίας.

Οι φορείς οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση (ΚΠΕ Μολάων,  Κέντρο Πρόληψης «Δίαυλος», Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης,  Κουμαντάρειος Πινακοθήκη και Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων),  παρουσίασαν  τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούν και υποστηρίζουν.

Η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Θάλεια Λαμπρινού αναφέρθηκε στις δράσεις που συντονίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας,  καθώς επίσης και  στις προγραμματισμένες ημερίδες/ σεμινάρια  που έχουν προγραμματισθεί  για το σχολικό έτος 2017-18.  

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο διευθυντής Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Πέτρος  Νταλιάνης και ο σχολικός σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ.  Ιωάννης  Σαϊτάκης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό στους εκπαιδευτικούς.   

Η κ. Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, πρώην επιμελήτρια της Κουμανταρείου Πινακοθήκης Σπάρτης, διένειμε στους παρόντες εκπαιδευτικούς το πρόγραμμα  Visoual-music, το οποίο εκπονήθηκε από την Εθνική Πινακοθήκη σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο, για να το αξιοποιήσουν στην πράξη.   

Να σημειωθεί ότι, την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί από όλο το νομό, οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προγράμματα που υλοποιούν και υποστηρίζουν οι  ανωτέρω φορείς.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος