Συνεχίζει τις πλούσιες δράσεις του το ΝΠ Πρόνοιας Δ. Σπάρτης

Mayfair_Club
Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 08:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζει τις πλούσιες δράσεις του το ΝΠ Πρόνοιας Δ. Σπάρτης

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, συνεχίζοντας την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματός του, διοργάνωσε και θα διοργανώσει τις εξής εκδηλώσεις:

1) Μέλη του ΚΑΠΗ μετέβησαν στις 13 Οκτωβρίου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας για 3ήμερη εκδρομή. «Τα όμορφα χωριά με τα ιστορικά μουσεία και τα ιερά προσκυνήματα, πλουτίζουν τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου» αναφέρει ο πρόεδρος του ΝΠ Θ. Πατσιλίβας.

2) Στις 19 Οκτωβρίου εγκαινίασε τον χώρο του παραρτήματος ΚΑΠΗ ΤΚ Λευκοχώματος (θέμα).

3) Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου υλοποιεί ενημερωτική εκδήλωση για τον αυτισμό  (Νευροαναπτυξιακή διαταραχή), με κύριο ομιλητή τον καθηγητή Πανεπιστημίου Κολαΐτη Γεράσιμο.

4) Στις 26 Οκτωβρίου, εορτή του Αγίου Δημητρίου, μέλη του ΚΑΠΗ συνεορτάζουν στα χωριά του Βόρειου Ταϋγέτου, Παρδάλι και Άγιος Κωνσταντίνος.

5) Στις 29 Οκτωβρίου, τα μέλη του ΚΑΠΗ θα δώσουν το «παρών» στη Γιορτή Κάστανου στην Άρνα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος