«Άνω-κάτω» το ΔΣ Αν. Μάνης για τις αναπλάσεις οδών στο Γύθειο! (VIDEO)

Ένταση μεταξύ πολιτών και μελών του συμβουλίου

Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 13:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Άνω-κάτω» το ΔΣ Αν. Μάνης για τις αναπλάσεις οδών στο Γύθειο! (VIDEO)

Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αν. Μάνης, την Πέμπτη 19/10, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος ανάπλασης των οδών Βασ. Γεωργίου και Βασ. Παύλου, εντός της πόλης του Γυθείου. Ειδικότερα, η διατύπωση του θέματος είχε ως εξής: «Έγκριση της τεχνικής μελέτης με τίτλο “Αναπλάσεις διαμορφώσεις Δ.Ε. Γυθείου 2017” – Αναμόρφωση προϋπολογισμού – Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του».

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης τέθηκε υπόψη του Σώματος η απάντηση -εκ μέρους του δημάρχου κ. Πέτρου Ανδρεάκου- επί της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβούλου κ. Νικολάου Λιγνού, αλλά πριν την ανάγνωσή της δημιουργήθηκαν εντάσεις και έγινε διακοπή της συνεδρίασης. Κατά τη διάρκεια της διακοπής προσήλθε -κατόπιν κλήσης της Δημοτικής Αρχής- στην αίθουσα συνεδριάσεως αστυνομικό όργανο. Μετά τη λήξη της διακοπής συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο για να συνεχίσει τη συνεδρίαση και ο δήμαρχος κ. Πέτρος Ανδρεάκος ανέγνωσε την απάντησή του σχετικά με την παραπάνω ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου κ. Νικολάου Λιγνού.

Στη συνέχεια άρχισε η συζήτηση της ημερήσιας διάταξης των θεμάτων, αλλά επί της συζήτησης του θέματος που αφορούσε την ανάπλαση των οδών Βασ. Γεωργίου και Βασ. Παύλου δημιουργήθηκε νέα ένταση, με συνέπεια να διακοπεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση τερματίστηκε άδοξα, μετά την εισήγηση του θέματος και κατά την ανάγνωση του εγγράφου που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γυθείου κ. Ιωάννης Μπελεγρής στο οποίο είχαν τεθεί υπογραφές (σύνολο υπογραφών 114)  από δημότες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την πρόταση της παραπάνω ανάπλασης. Μια φράση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης, Αλέξανδρου Καπασούρη, όμως, προκάλεσε την «έκρηξη», με συνέπεια η αίθουσα να μετατραπεί σε… αρένα.

Η αθρόα προσέλευση των δημοτών ήταν αξιοσημείωτη, ενώ οι στιγμές εντάσεις ήταν πρωτόγνωρες για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αν. Μάνης.

Τα αμοντάριστα πλάνα περιέχουν συνεντεύξεις του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Νικολάου Λιγνού και του προέδρου της ΔΚ Γυθείου κ. Ιωάννη Μπελεγρή.

Δείτε τις στιγμές έντασης περίπου στο 1:15:00 του video

Πληροφορίες-video-φωτο: Mani News

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος