ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς οι επιδοτήσεις Βασικής Ενίσχυσης

Σε περίπου 530.000 δικαιούχους

Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 16:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς οι επιδοτήσεις Βασικής Ενίσχυσης

Στους λογαριασμούς των παραγωγών πίστωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ απο την Τρίτη 24/10 το 70% της Βασικής Ενίσχυσης, αγροτικές επιδοτήσεις ύψους 701.027.961,21 ευρώ. Περίπου 530.000 δικαιούχοι παραγωγοί της χώρας λαμβάνουν τα χρήματά τους από τα ATM της Τράπεζας, ήδη από το απόγευμα της Τρίτης, αφού ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε στην πίστωση της Βασικής νίσχυσης και συγκεκριμένα την προκαταβολή του 70% του συνολικού ποσού.

Η πληρωμή ανέρχεται σε ύψος περίπου 700 εκατ. ευρώ και αφορά 537.406 δικαιούχους. Τα χρήματα είναι διαθέσιμα είτε από το απόγευμα της Τρίτης μέσω ΑΤΜ (αν οι παραγωγοί έχουν δηλώσει ως λογαριασμό καταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς, είτε από την Τετάρτη το πρωί μέσω των γκισέ της τράπεζας. Εφόσον έχει δηλωθεί άλλη τράπεζα θα πρέπει να κάνουν μικρή υπομονή το πολύ μέχρι την Παρασκευή (27/10).

Σε αυτούς που θα πληρωθούν συμπεριλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι αποδέκτες μεταβίβασης δικαιωμάτων, καθώς ο σχετικός έλεγχος των 65.000 αιτημάτων έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 97% και εκκρεμούν ουσιαστικά μόνο όσα παρουσίαζαν ελλείψεις δικαιολογητικών.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti