Βαλιώτης: «Με χρηστή διοίκηση πετύχαμε μείωση δημοτικών τελών» (VIDEO)

Τα χαμηλότερα τέλη στην Πελοπόννησο έχει θεσπίσει ο Δ. Σπάρτης - Η αναφορά του δημάρχου Σπάρτης στη συνεδρίαση του ΔΣ στην Γκοριτσά

Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 14:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βαλιώτης: «Με χρηστή διοίκηση πετύχαμε μείωση δημοτικών τελών» (VIDEO)

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης συνεδρίασε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στην Γκοριτσά, ακολουθώντας έτσι μια από τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής για συνεδριάσεις και εκτός της πόλης της Σπάρτης. Παράλληλα, δίνεται έτσι η ευκαιρία στην περιφέρεια να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση του συμβουλίου, αλλά και στους τοπικούς προέδρους και κατοίκους να θέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές τους.

Οι πρακτικές που μέχρι στιγμής έχει ακολουθήσει η Δημοτική Αρχή Σπάρτης στη διοίκηση αλλά και στην οικονομική διαχείριση, φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη μείωση των δημοτικών τελών στη Σπάρτη, ο δήμαρχος κ. Βαλιώτης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Να δώσουμε το στίγμα ότι πρέπει να καταφέρουμε να μειώνουμε τα τέλη, κάτι που εμείς σαν δημοτική αρχή το έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η καλή διαχείριση, καλή αξιοποίηση εργατικού δυναμικού, αλλά και σωστή διαχείριση των  οικονομικών του δήμου, μάς έδωσαν την δυνατότητα να καταφέρουμε να μην κάνουμε αυξήσεις τελών, αλλά αντιθέτως να έχουμε και κάποιες μειώσεις.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσει στην κοινωνία είναι ότι ο Δήμος Σπάρτης έχει τα χαμηλότερα τέλη στη Λακωνία, τα χαμηλότερα τέλη από όλες τις πρωτεύουσες της Πελοποννήσου και είναι από τους δήμους που έχουν τα μικρότερα τέλη πανελλαδικά. Όλα αυτά τα έχουμε καταφέρει με μια χρήστη διοίκηση!» κατέληξε ο δήμαρχος Σπάρτης.



Video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti