Οι προδιαγραφές του νέου ολοήμερου νηπιαγωγείου Μολάων

Mayfair_Club

Ευχαριστίες Τριχείλη σε Τατούλη και Τζανετέα

Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 17:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι προδιαγραφές του νέου ολοήμερου νηπιαγωγείου Μολάων

Υπεγράφη τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, η απόφαση ένταξης της πράξης «Κατασκευή 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Δ.Κ Μολάων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μονεμβασίας. Συγκεκριμένα σε οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή της επέκτασης του αναθεωρημένου σχεδίου πόλεως των Μολάων και στο ΟΤ ΚΦ169 συνολικού εμβαδού 3.578,96 τμ, θα κατασκευαστεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο κτιριολογικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ολοήμερο νηπιαγωγείο δυναμικότητας 50 νηπίων και συνολικού εμβαδού 414,60 τμ το οποίο θα περιλαμβάνει: α) Χώρους υποδοχής, γραφείο νηπιαγωγών, αίθουσες εργασίας νηπίων, wc / λουτρό νηπίων, χώρους ανάπαυσης, χώρους υγιεινής ενηλίκων και Α.Μ.Ε.Α. και λεβητοστάσιο, β) Στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων θα δημιουργηθεί  χώρος αναψυχής - παιχνιδιού και χώροι στάθμευσης.

«Με την ανέγερση του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου, επιτυγχάνονται η αναβάθμιση υποδομών της προσχολικής εκπαίδευσης στη ΔΕ Μολάων ώστε τα παιδιά να αναπτύσσονται και να κοινωνικοποιούνται ομαλά και πολύπλευρα, η αποσυμφόρηση του πληθυσμού προσχολικής ηλικίας της ΔΚ Μολάων και των γύρω περιοχών και η προσβασιμότητα των Αμεα» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

Ο κ. Τριχείλης ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, την αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμαντία Τζανετέα, το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της ΕΥΔ Περιφέρειας  Πελοποννήσου και όλους όσοι συνέβαλαν στη μελέτη -προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου στο ΕΣΠΑ 2014-2020.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος