Εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στη νοτιοδυτική Μάνη

Mayfair_Club
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στη νοτιοδυτική Μάνη

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης πραγματοποιεί ορεινή πεζοπορική εξόρμηση στη νοτιοδυτική Μάνη, την Κυριακή 19  Νοεμβρίου 2017, στη διαδρομή  Τηγάνι Μεζάπου – Παναγία Αγήτρια.

Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α (εύκολη), ενώ η διάρκεια της πορείας ανέρχεται σε περίπου 3 ώρες.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 7:45΄ το πρωί της Κυριακής με ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για Γύθειο. Στις 8:30΄, περίπου, έχει προγραμματιστεί  συνάντηση στο πρατήριο καυσίμων SILK oil, επί της ΕΟ Σπάρτης –Γυθείου, στη Λίμνη Γυθείου, με τους φίλους που πρόκειται να έρθουν από τη νότια Λακωνία. Οι εκδρομείς θα συνεχίσουν για Αρεόπολη –Αγ. Κυριακή, απ’ όπου και η έναρξη της πορείας.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, το αργότερο ως το μεσημέρι του Σαββάτου 18/11, με τον συντονιστή της εξόρμησης κ. Λεωνίδα Περδικάρη (τηλ: 6973078834).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος