Τίμησαν του πεσόντες αεροπόρους στο Γεωργίτσι (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 07:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τίμησαν του πεσόντες αεροπόρους στο Γεωργίτσι (ΦΩΤΟ)

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής υπέρ της πατρίδος πεσόντων αεροπόρων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Γεωργίτσι Λακωνίας.

Στο Ηρώο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, κατατέθηκαν στεφάνια στη μνήμη των: Γιάνναρη Ευάγγελο, Πετράκη Γρηγόριο, Σκρουμπέλο Νικόλαο, Γομάτο Ιωάννη και Φαρφαρά Γεώργιο.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Θ. Δαβάκης, ο δήμαρχος Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης, ο αντιδήμαρχος Β. Σκρουμπέλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης, Ταξίαρχος Ιορδ. Χατζηνικολάου κ.α.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος