24ωρη ψυχολογική υποστήριξη για το προσωπικό της Αστυνομίας Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 13:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
24ωρη ψυχολογική υποστήριξη για το προσωπικό της Αστυνομίας Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενημερωτικού χαρακτήρα επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και σε συνέχεια των ενημερωτικών επισκέψεων σε Τρίπολη, Καλαμάτα, Κόρινθο και Ναύπλιο, την περασμένη Πέμπτη (9/11) πραγματοποιήθηκε σχετική ενημέρωση στη Σπάρτη. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή (Υγειονομικού) Εμμανουήλ Κουφάκη του κεντρικού ιατρείου Αθηνών και την παρακολούθησε προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τονίστηκε η σημασία της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως επεσήμανε ο επιστημονικά υπεύθυνος, της «τηλεφωνικής γραμμής» κ. Κουφάκης, σκοπός της λειτουργίας της είναι να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, από κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς και να βοηθά τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.

Στην ενημέρωση παρέστησαν ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, ο διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, αξιωματικοί, λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Τηλεφωνική Γραμμή έχει αριθμό κλήσης 210-3410900 και είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για όλο το προσωπικό (αστυνομικό ή πολιτικό, εν ενεργεία ή σε αποστρατεία) και για τα μέλη των οικογενειών τους, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti