Προσοχή! Ακραία καιρικά φαινόμενα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λακωνία!

Mayfair_Club

Κατεπείγον έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας στο Δ. Ευρώτα

Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 00:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσοχή! Ακραία καιρικά φαινόμενα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λακωνία!

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας με κατεπείγον έγγραφο ενημέρωσε τον Δήμο Ευρώτα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα απόψε την νύχτα και ειδικά κατά τις ώρες από 03.00 έως 06.00.

Ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται σε ετοιμότητα με προσωπικό και μηχανήματα και με έκτακτη σύσκεψη των αντιδημάρχων θα λειτουργήσει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Το όλο σχέδιο είναι σε γνώση του δημάρχου Γιάννη Γρυπιώτη.

Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν, σύμφωνα με μετεωρολόγους και την Πολιτική Προστασία, το σύνολο σχεδόν των περιοχών της Λακωνίας, γι' αυτό απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή από όλους.

Με πληροφορίες από krokees.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος