Ενισχύεται ο βρεφονηπιακός σταθμός Ξηροκαμπίου, αναβαθμίζονται τα ΚΑΠΗ της Φάριδος

Συνεχίζει το έργο του το ΝΠ Πρόνοιας του Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 12:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενισχύεται ο βρεφονηπιακός σταθμός Ξηροκαμπίου, αναβαθμίζονται τα ΚΑΠΗ της Φάριδος

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης, κάνει γνωστό στους δημότες της ΔΕ Φάριδος τα εξής:

Στην ΤΚ Ξηροκαμπίου, ο βρεφονηπιακός σταθμός εμπλουτίστηκε με δύο βρεφονηπιοκόμους και μία καθαρίστρια, που, μαζί με την υπάρχουσα μαγείρισσα διαθέτει ένα πλήρες προσωπικό. Ο βρεφονηπιακός σταθμός, συνεχίζει να ανακαινίζεται και να εξοπλίζεται. Η δυναμικότητα του σταθμού είναι 25 παιδιά. Σήμερα φιλοξενεί 15 παιδιά και προσφέρει πρωί – μεσημέρι φαγητό.

Σύντομα θα τοποθετηθεί εργολάβος για να ανακαινίσει και οργανώσει το παράρτημα  ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου στον χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του τέως Δήμου Φάριδος.

Στην ΤΚ Λευκοχώματος άρχισε να λειτουργεί το Παράρτημα ΚΑΠΗ (Λέσχη Φιλίας) στο τέως κοινοτικό κατάστημα που εξυπηρετεί όλες τις εκδηλώσεις των συλλογικών φορέων της τοπικής κοινότητας και τις ανάγκες των ηλικιωμένων μελών της.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος