Τατούλης: «Πρότυπο άδολης αγάπης στη λακωνική κοινωνία η προσφορά του ζεύγους Βαλιώτη»

Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 17:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τατούλης: «Πρότυπο άδολης αγάπης στη λακωνική κοινωνία η προσφορά του ζεύγους Βαλιώτη»

«Ανταποκρινόμαστε στην απόδοση αγάπης του ζεύγους Βαλιώτη λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν σας είμαστε ευγνώμονες απλώς και μόνο για την προσφορά σας, αλλά γιατί πυροδοτείτε τα εξαιρετικά αυτά χαρίσματα της φυλής μας. Γι’ αυτό θεωρώ εξαιρετική τη συγκυρία τη βράβευση από το πανεπιστημιακό ίδρυμα του οποίου υπήρξε δωρητής μεγαλόψυχα, όσο και από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που μαζί με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν τον εγγύτερο θεσμικό παράγοντα στον πολίτη και στην κοινωνία» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη βράβευση του Ευσταθίου και της Σταματικής Βαλιώτη την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία θυμίζει τις βασικές αξίες, οι οποίες διέκριναν όλους αυτούς τους ανθρώπους μας που σε δύσκολους καιρούς αποφάσισαν να διαλέξουν το δικό τους δρόμο, να ανακαλύψουν τη δικιά τους Ιθάκη» συνέχισε ο κ.. Τατούλης και απευθυνόμενος στους νέους, ανέφερε ότι αυτά τα μηνύματα και τα διαχρονικά παραδείγματα αυτής της γενιάς, αποτελούν την πρόκληση «να βάζουμε συνέχεια στοιχήματα με τον εαυτό μας, με την ιστορία του τόπου μας, να μπορούμε να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι παραμένοντας στις βασικές αξίες που διαμόρφωσαν αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους του, έχουμε πάντοτε δικαίωμα στην επιτυχία».

Δεν είναι μόνο το οικονομικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, «το σημαντικότερο είναι η βαθιά πίστη ότι αγαπήσαμε αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους μας και η επιστροφή έρχεται να υπηρετήσει αυτές τις βασικές αρχές και τις αξίες, που κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τις πειράξουν και να τις ταρακουνήσουν στο διάβα των χρόνων».

«Σε αυτό το ταξίδι της προσωπικής και οικογενειακής επιτυχίας επέστρεψε πίσω για να δώσει στους συμπολίτες τους ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά του και την αγάπη του για τον τόπο του. Αυτό σήμερα επαινούμε στο πρόσωπό του. Σας εύχομαι ολόψυχα κύριε Βαλιώτη κάθε ανταπόδοση όλων των καλών απέναντι στην οικογένειά σας. Σε αυτόν εδώ το χώρο, η θύμησή σας θα είναι διαχρονική» δήλωσε τέλος ο κ. Τατούλης, ο οποίος χαρακτήρισε «οφειλόμενη τιμή της Λακωνικής κοινωνίας τη βράβευση αυτή».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος