Συνεδριάζει την Πέμπτη το ΔΣ Μονεμβασίας

Mayfair_Club
Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 18:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει την Πέμπτη  το ΔΣ Μονεμβασίας

Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας, την Πέμπτη 23/11 και ώρα 5:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στους Μολάους.

Αναλυτικά τα θέματα  της ημερήσιας διάταξης.
- «Περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών  καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2018».
- «Περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών ύδρευσης-άρδευσης και αποχέτευσης για το έτος 2018 και επιβολής τελών αποχέτευσης για την Δ.Κ. Μολάων και τον οικισμό Πλύτρας της Τ.Κ. Παπαδιανίκων».
- «Περί αναμορφώσεως προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έργων οικ. έτους 2017».
- «Περί αποδοχής χρηματοδότησης ποσού 900.000,00 €, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Δ.Κ. Μολάων», αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2017 , έγκριση εκτέλεσης του έργου και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης».
- «Περί αποδοχής και κατανομής χρηματοδότησης για Κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων».
- «Επιστροφή ποσού 104,94 € στον Περλετζή Παναγιώτη του Σπυρίδωνος ως αχρεωστήτως καταβληθέν».
- «Περί διαγραφής οφειλών από χρηματικούς καταλόγους του Δήμου».
- «Περί εγκρίσεως του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και 2ου  Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων και δημοτικού οδικού δικτύου περιοχής Νεάπολης Βοιών Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και 1ου  Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων Δ.Δ. Λαχίου Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) – Τακτοποιητικού   του έργου με τίτλο «Επισκευή –Συντήρηση πρώην δημοτικού σχολείου Τ.Κ. Λαχίου Δ.Ε. Βοιών».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) – Τακτοποιητικού   του έργου με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Δαιμονιάς Δ.Ε. Ασωπού».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου».
- «Περί υποδείξεως μελών του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συμμετέχουν στην συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής του έργου «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων Μολάων» (εξ αναβολής).
- «Περί εγκρίσεως της αριθ. 45/2017 Απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας», η οποία αφορά  την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».
- «Περί έγκρισης της αριθ. 33/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας & Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας «Κ.Ε.Π.ΠΕ.Δ.Μ.», η οποία αφορά  την Κατάρτιση και ψήφιση  του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018».
- «Περί εγκρίσεως των αριθ. 79/2017 - σε ορθή επανάληψη και  αριθ.  86/2017 Αποφάσεων του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας, οι οποίες αφορούν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος