Ευχαριστίες δημοτικής συμβούλου Δ. Ευρώτα για την αντιμετώπιση της θεομηνίας

Mayfair_Club
Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 08:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστίες δημοτικής συμβούλου Δ. Ευρώτα για την αντιμετώπιση της θεομηνίας

Τις ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή Ευρώτα, τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Δ. Ευρώτα, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Μολάων και Γυθείου και τους υπαλλήλους του Δ. Ευρώτα, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή, απευθύνει η δημοτική σύμβουλος Δ. Ευρώτα κ. Ιωάννα Σάκκαρη. Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

«Στις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Γλυκόβρυσης και  μετά τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στον Αντιδήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο για τον άψογο συντονισμό των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η πλημμύρα της 16ης Νοεμβρίου και την αμέριστη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να συγχαρώ τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Δήμου Ευρώτα, τις Π.Υ. Μολάων και Γυθείου, καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ευρώτα, οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών των πληγέντων. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Αποτελεί χρέος της Δημοτικής Αρχής να μεριμνήσει για τη θέσπιση μέτρων που θα συμβάλουν στην πραγματική ανακούφιση των πλημμυροπαθών και να διεκδικήσει άμεσες αποζημιώσεις για τις ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και φυτική και ζωική παραγωγή.
    
Ιωάννα Σάκκαρη
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ευρώτα»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος