Αυτοψία Τατούλη-Τζανετέα στις πληγείσες περιοχές της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτοψία Τατούλη-Τζανετέα στις πληγείσες περιοχές της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Αυτοψία σε περιοχές της Λακωνίας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία,  πραγματοποίησαν την Τρίτη (21/11) ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα, συνοδευόμενοι από στελέχη της περιφερειακής Αρχής.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί παράγοντες μετέβησαν στην Απιδιά, στη Μακρυνάρα και σε άλλες περιοχές, όπου διαπίστωσαν τις ζημιές που έχουν υποστεί οι υποδομές και την ολοκληρωτική καταστροφή της παραγωγής.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης μίλησε σε συγκέντρωση στη Γλυκόβρυση, όπου οι παραγωγοί είναι απελπισμένοι από τον κατακερματισμό της φετινής σοδειάς και της επακόλουθης απώλειας του εισοδήματός τους. Ο κ. Τατούλης δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανακούφισή τους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος