Ενημερώνουν για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Πελοποννήσου

«SOS για τη Χερσόνησο του Μαλέα»

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημερώνουν για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Πελοποννήσου

Το Σάββατο 25/11 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “LIMIRA MARE” στη Νεάπολη Βοιών, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «SOS για τη Χερσόνησο του Μαλέα - οι σχεδιασμοί για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης / Πελοποννήσου μέσω εναερίου δικτύου με πυλώνες υψηλής τάσης στον Δήμο Μονεμβασίας - οι επιπτώσεις -  οι αντιδράσεις και οι κινήσεις της Κοινωνίας των Πολιτών - οι εναλλακτικές λύσεις».
Εισηγήσεις: 1) «Σύντομο ιστορικό - οι κινήσεων των συλλόγων και των φορέων» -  Καλλιόπη Λιβανού, δημοσιογράφος, ΓΓ της Ομοσπονδίας των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική, 2) «Τι προβλέπει ο σχεδιασμός - η διαδρομή του δικτύου κατά μήκος του Δήμου Μονεμβασίας - οι επιπτώσεις» - Σπύρος Πετρολέκας, χωροτάκτης / πολεοδόμος -    Γιάννης Ψαρράκης, Γραμματέας του συλλόγου «Τουλίπα Γουλιμή», 3) «Οι προταθείσες εναλλακτικές λύσεις»  - Γιώργος Δερμάτης,  Δρ. Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Louvain-la-Neuve του Βελγίου, 4) «Καβομαλιάς - Τοπίο Διεθνούς Εμβέλειας - oι προοπτικές - η αντίθεση με τους παρόντες σχεδιασμούς» - Παναγιώτης Τριπόντικας, Αντιπλοίαρχος Π.Ν., πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα».

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους συλλόγους και φορείς που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση και συζήτηση με το κοινό. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι εξής σύλλογοι και φορείς: Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική, «ΑΡΤΕΜΙΣ» – Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μονεμβασίας/Χερσονήσου Μαλέα, Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας, Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας, «Τουλίπα Γουλιμή», Ένωση Βατικιωτών Επιστημόνων, Ομάδα Βατικιωτών Πολιτών και Ομογενών «Αφροδισιάς», Ελληνικό Παράρτημα της ARCH International, Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Βατίκων «Ο Ξένιος Ζευς».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος