78 συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Mayfair_Club

Χειροπέδες σε 11 άτομα στη Λακωνία

Παρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 14:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
78 συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/11) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 962 άτομα, εκ των οποίων τα 701 ήταν ημεδαποί και 261 αλλοδαποί, καθώς και σε 758 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 128 άτομα, από τα οποία 64 ήταν ημεδαποί και 64 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 78 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν 17 άτομα στην Αργολίδα, 5 στην Αρκαδία, 18 στην Κορινθία, 11 στη Λακωνία και 27 στη Μεσσηνία. Ειδικότερα, στη Λακωνία συνελήφθησαν: Μία ημεδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 309 παραβάσεις του ΚΟΚ, εννέα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: Δύο μαχαίρια, μικροποσότητα ηρωίνης και 463 γραμμάρια λαθραίου καπνού στην Αργολίδα, μικροποσότητα ηρωίνης και δύο ναρκωτικά δισκία στην Κορινθία, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης στη Μεσσηνία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος