Στο Καστόρι συνεδριάζει τη Δευτέρα το ΔΣ Σπάρτης

Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 09:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Καστόρι συνεδριάζει τη Δευτέρα το ΔΣ Σπάρτης

Στο Καστόρι (πολιτιστική αίθουσα «Μπακή») θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, τη Δευτέρα 27/11 και ώρα 6:30΄ μμ.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Περί εγκρίσεως δαπανών για την Εορτή Αγίου Θεοκλήτου την 1η Δεκεμβρίου 2017 – Ψήφιση πίστωσης
- Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Οδοποιία και τεχνικά έργα Δ.Ε. Πελλάνας 2017», αναδόχου Βασιλείου Παναγιωταράκου - Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Κατασκευή υδραυλάκων και σχαρών ΤΚ Καστορίου», αναδόχου Χαράλαμπου Σουρλή - Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της δημιουργίας ΧΥΤΕΑ στη Μεγαλόπολη και οι πιθανοί κίνδυνοι για την περιοχή μας (αίτημα Τοπικής Οργάνωσης Ε.ΠΑ.Μ. Σπάρτης)
- Έγκριση της αριθ.69/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης με θέμα «Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017»
- Περί δωρεάν παραχώρησης ή μη του Δημοτικού ακινήτου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας
- Έγκριση της μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΥΣΤΡΑ», έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής.
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας επισκευής οχήματος του Δήμου
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας με τίτλο: “Αμοιβές κτηνιάτρων’’
- Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή σύμβασης με την τράπεζα EUROBANK για την αποδοχή και εκκαθάριση συναλλαγών με κάρτες (σύμβαση acquiring) καθώς και την προμήθεια τερματικού εξοπλισμού (POS)
- Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
- Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
- Συμπλήρωση της αριθ.483/8-11-2017 Α.Δ.Σ. με θέμα «Έγκριση μετακίνησης αιρετών για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα από 30 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2017».
- Ανάκληση της αριθ.473/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση της αριθ.99/2017 κυκλοφοριακής μελέτης: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Θερμοπυλών αριθ.36 στη Σπάρτη»
- Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΤΔ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΙΠΟΤΑΜΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ» αναδόχου Π&Α ΜΑΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε
- Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» αναδόχου Β.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti