Άδοξο τέλος για τον ιατρό-δημοτικό σύμβουλο Λ. Καράντζαλη στο τροχαίο των Κροκεών

Δύο ακόμα νεκροί και ένας τραυματίας

Κυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 13:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άδοξο τέλος για τον ιατρό-δημοτικό σύμβουλο Λ. Καράντζαλη στο τροχαίο των Κροκεών

Ο γνωστός ιατρός-ορθοπαιδικός του Νοσοκομείου Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, Λεωνίδας Καράντζαλης, ήταν ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε άλλους δύο ανθρώπους και είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα, τα ξημερώματα της Κυριακής (26/11) στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας, στο ύψος των Κροκεών (θέμα).

Εκτός από τον 58χρονο Λ. Καράντζαλη, στο ίδιο τραγικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους και ο 55χρονος Παναγιώτης Χίος από τη Σπάρτη και ο Θανάσης Κοτσώνης, ηλικίας 22 ετών, από τις Κροκεές.

Ποιος ήταν ο Λ. Καράντζαλης
Γεννήθηκε στις  2/3/1959 στις Κροκεές Λακωνίας όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο.

Ήταν πτυχιούχος Ιατρικής σχολής και υπηρετούσε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης στην ορθοπεδική κλινική ως επιμελητής Α’ .

Κατοικούσε στη Σπάρτη  και ήταν παντρεμένος με τη Πένυ Παπασταθάκη (καθηγήτρια μουσικής), με την οποία είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, την Ελένη και τον Αλέξανδρο.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2002 έως το 2006 με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου ¨ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΑΖΙ¨.

Διετέλεσε  Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010 με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου ¨ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΠΑΡΤΗ¨ και  από το 2010 έως και σήμερα  με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου ¨ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ¨ .

Μάλιστα από το 2011 έως και το 2014 ήταν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης με πλούσια δράση στα αθλητικά δρώμενα  του Δήμου. Mε τη βοήθεια του Διοικητικού Συμβούλιου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης αναβάθμισαν τις αθλητικές εκδηλώσεις και βελτίωσαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Ήταν ακόμα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Π.Σ. Λακωνίας από το 2001.

Ο "Λακωνικός Τύπος" συλλυπείται τους οικείους των εκλιπόντων.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti