Υποβολή προσφορών για εκμίσθωση ξενώνα στη Βαμβακού

Mayfair_Club
Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 12:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποβολή προσφορών για εκμίσθωση ξενώνα στη Βαμβακού

Το ΔΣ του Συνδέσμου Απανταχού Βαμβακιτών ανακοινώνει ότι δέχεται προσφορές για την εκμίσθωση πετρόκτιστου ξενώνα ιδιοκτησίας του, ευρισκομένου στη Βαμβακού Λακωνίας, πλήρως επιπλωμένου, με πλήρη ιματισμό δωματίων, με καλοριφέρ, αποτελουμένου από μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, χώρο πρωινού, κουζίνα και οκτώ (8) δίκλινα δωμάτια με μπάνιο.

Ειδικότεροι όροι:
1. Το μηνιαίο μίσθωμα ορίζεται στο ποσό των 250 ευρώ.
2. Το ακίνητο διατίθεται αποκλειστικά για χρήση ξενοδοχειακής επιχείρησης.
3. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα 6 χρόνια με την δυνατότητα ανανέωσής της με τους ίδιους ή διαφορετικούς όρους.
4. Ο μισθωτής θα είναι υποχρεωμένος να ασφαλίζει το κτίριο, να το συντηρεί  σε καλή κατάσταση με δικά του έξοδα και θα ευθύνεται για οποιαδήποτε επισκευή και αποκατάσταση κάθε βλάβης και φθοράς που θα προκληθεί σε αυτό καθ' όλη τη διάρκεια της μίσθωσης και μέχρι την παράδοση της χρήσης. Δεν θα μπορεί να επιφέρει αλλαγές και μεταρρυθμίσεις χωρίς την γραπτή έγκριση του εκμισθωτή.

Προσφορές με τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερόμενων όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία εταιρείας, ιδιότητα, τηλέφωνα, διεύθυνση επικοινωνίας και ΑΦΜ, θα αποστέλλονται έως και 20 μέρες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο και τον ηλεκτρονικό τύπο της Λακωνίας, στα παρακάτω email μελών του συμβουλίου:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δημήτρης Π. Βελδέκης (Πρόεδρος τηλ. 6945423270)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δημήτρης Αλ. Βελδέκης (Ταμίας τηλ. 6942939112)

Αθήνα 28 Νοεμβρίου 2017
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Π. Βελδέκης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος