Συγκροτούν Επιτροπή Αγώνα οι Λάκωνες αγροκτηνοτρόφοι

Mayfair_Club

Ευρεία σύσκεψη στη Γλυκόβρυση

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 09:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκροτούν Επιτροπή Αγώνα οι Λάκωνες αγροκτηνοτρόφοι

Την περασμένη Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας παρευρέθηκε στην Γλυκόβρυση Δήμου Ευρώτα, σε προγραμματισμένη σύσκεψη με μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής όπου αποφασίστηκε να γίνει ευρεία σύσκεψη, με την δημιουργία Επιτροπής Αγώνα, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Γλυκόβρυσης.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας αναφέρει τα εξής:

«Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Ο κανονισμός λειτουργίας του ΕΛΓΑ, που διατηρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που εφαρμόστηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις, συντελεί και αυτός με την σειρά του στο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών. Όσο δεν αλλάζει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ και στον τρόπο αποζημίωσης, θα συνεχίζεται η πικρή εμπειρία που έχουμε από τις προηγούμενες καταστροφές και την συνολική διαδικασία αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ. Έναν ΕΛΓΑ, που χρυσοπληρώνουν οι αγρότες με προκαταβολική είσπραξη.

Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες των πληγέντων περιοχών του Δήμου Ευρώτα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να παρευρεθούν στην σύσκεψη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, ώστε από κοινού να δώσουμε την μάχη ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος