Χριστουγεννιάτικη δωρέκθεση στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος

Mayfair_Club

Στις 11-12/12

Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 20:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χριστουγεννιάτικη δωρέκθεση στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος (12/12), στο φερώνυμο Ιερό Ναό της Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί διήμερη Χριστουγεννιάτικη δωρέκθεση, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Παιδιά των κατηχητικών ομάδων της ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος και οι γονείς τους κατασκευάζουν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που θα διατεθούν με στόχο την ενίσχυση του πνευματικού κέντρου και της συνολικής δραστηριότητας της ενορίας.

Η δωρέκθεση θα λειτουργήσει τη Δευτέρα (11/12) από τις 4:00 μμ έως τις 8:30΄ μμ και την Τρίτη (12/12) από τις 9:00 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος