Τα ονόματα που «παίζουν» για τη διαδοχή Γρυπιώτη στη δημαρχία Ευρώτα

Mayfair_Club

 

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 12:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα ονόματα που «παίζουν» για τη διαδοχή Γρυπιώτη στη δημαρχία Ευρώτα

Παρά τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν στο πρόσωπο του δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, ώστε να ανακαλέσει την απόφασή του, ο τελευταίος δεν μεταπείσθηκε και αποτελεί παρελθόν από τη δημαρχία Ευρώτα, καθώς φέρεται να υπέγραψε επίσημα την παραίτησή του και να την απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου. Έτσι, ξεκίνησαν οι διεργασίες για την «κούρσα» της διαδοχής, που θα κορυφωθούν το προσεχές διάστημα με την ανάδειξη του νέου δημάρχου από την πλειοψηφούσα παράταξη.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ενδιαφέρον για το δημαρχιακό θώκος φέρονται να έχουν εκδηλώσει ο αντιδήμαρχος Δήμος Βέρδος και ο δημοτικός σύμβουλος (και πρώην αντιδήμαρχος) κ. Θεόδωρος Μπόλλας.

Από την άλλη πλευρά τηρούν στάση αναμονής και δεν έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους οι: Ο αντιδήμαρχος Ηλίας Παναγιωτακάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα Σωτήρης Μένεγας, οι Γεώργιος Σωτηράκος, Γεωργία Αθανασοπούλου, Θεόδωρος Παπαγιαννόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πολολός, Ελένη Δεντάκου, Γιώργος Τσιμπίδης, Παναγιώτης Λυμπέρης και Κώστας Ζάχος. 

Επομένως, όλα παραμένουν ανοιχτά για τον επικεφαλής της δημαρχίας Ευρώτα, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων του θα κληθεί να διαχειριστεί «ανοιχτά» θέματα όπως η αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και καλλιέργειες από την πρόσφατη θεομηνία, ο χαρτοφύλακας της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας των Σπορ», μεταλλική γέφυρα Ευρώτα στη Σκάλα, έργα υποδομών κ.α.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος