Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, γεφύρι Κόπανου και εκδηλώσεις Χριστουγέννων στο ΔΣ Σπάρτης

Mayfair_Club
Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 14:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, γεφύρι Κόπανου και  εκδηλώσεις Χριστουγέννων στο ΔΣ Σπάρτης

Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30΄, στο παλαιό δημαρχιακό μέγαρο της λακωνικής πρωτεύουσας.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- Περί ονοματοδοσίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Σπάρτης σε Πάρκο «ΑΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ»
- Ανακήρυξη του γεφυριού του Κόπανου σε διατηρητέο μνημείο.
- Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού γ’ τριμήνου έτους 2017
- Επικαιροποίηση απόφ.114/2010 τέως Δήμου Φάριδος σχετικά με τη μετονομασία του οικισμού «Κυδωνίτσα» της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου
- Επικαιροποίηση απόφ.114/2010 τέως Δήμου Φάριδος σχετικά με τη μετονομασία του οικισμού «Πενταυλοί» της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου
- Επικαιροποίηση απόφ.114/2010 τέως Δήμου Φάριδος σχετικά με τη μετονομασία του οικισμού «Ανθοχώρι» της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου
- Έγκριση εργασιών ηλεκτροφωτισμού στην Τ.Κ. Περιβολίων
- Έγκριση επέκτασης δημοτικού φωτισμού στην Κοκκινόραχη (από Κελεφίνα έως το γήπεδο)
- Έγκριση της αριθ.86/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας με θέμα «Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017»
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης αντλιοστασίων άρδευσης»
- Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών  του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ (2Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ)», αναδόχου  Ι.ΚΕΡΧΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
- Έγκριση της αριθ.75/29-11-2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. με θέμα «Περί  έγκρισης οικονομικού απολογισμού 2016 Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης»
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσίας
- Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: “Μελέτη Σκοπιμότητας για την δημιουργία Πάρκου Σπαρτάπολις”
- Εξέταση αιτήματος της «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» για τροποποίηση θέσης ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος σε κοινόχρηστο χώρο του Δήμου Σπάρτης
- Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Δ. ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ», αναδόχου Ι. Κερχουλάς και ΣΙΑ Ε.Ε.
- Περί έγκρισης παράτασης μισθώσεων. Ανάκληση της αριθ.502/15-11-2017 με θέμα  «Μίσθωση ακινήτων για τη στέγαση διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου και του ΚΕΠ Σπάρτης».
- Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Κ. ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑΣ»
- Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»
- Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης με τίτλο «Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων 2017, εντός της πόλης της Σπάρτης»
- Περί εγκρίσεως δαπανών και διάθεση πίστωσης για  «Ενοικίαση-Μίσθωση εξοπλισμού και παιχνιδιών για το χριστουγεννιάτικο χωριό», «Φύλαξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού», «Ασφαλιστική κάλυψη του χριστουγεννιάτικου χωριού» - Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος