Η σχολική-ενδοοικογενειακή βία στο επίκεντρο ημερίδας στη Σπάρτη

Mayfair_Club
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 14:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η σχολική-ενδοοικογενειακή βία στο επίκεντρο ημερίδας στη Σπάρτη

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης υλοποιεί ενημερωτική επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Σχολική και ενδοοικογενειακή βία – ανάλυση των φαινομένων - συζήτηση».

Η ημερίδα, στην οποία θα μιλήσουν επιστήμονες ψυχικής υγείας, κοινωνικής προστασίας και νομικής επιστήμης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Σαϊνοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, (Κλεομβρότου 16, όροφος Α).

Στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: «Καλούμε όλους τους κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς και διοικητικούς φορείς του Δήμου Σπάρτης, καθώς και όλους τους δημότες, να παρακολουθήσουν τον τρόπο διαχείρισης του φαινομένου που είναι η αιτία εκφύλισης της οικογενειακής, σχολικής και κοινωνικής συνοχής.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος