Προχωρούν τα έργα για τον ηλεκτροφωτισμό σε Αρχιδάμου, Θερμοπυλών και Επισκ. Βρεσθένης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 16:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προχωρούν τα έργα για τον ηλεκτροφωτισμό σε Αρχιδάμου, Θερμοπυλών και Επισκ. Βρεσθένης (ΦΩΤΟ)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου εγκατάστασης  ηλεκτροφωτισμού σε τμήματα των οδών Θερμοπυλών και Αρχιδάμου στη Σπάρτη. Ειδικότερα πρόκειται για το τμήμα της Αρχιδάμου από Θερμοπυλών έως Τριακοσίων και το κομμάτι της Θερμοπυλών από Επισκόπου Βρεσθένης έως Αρχιδάμου.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου πρόκειται να τοποθετηθούν σύγχρονοι στύλοι φωτισμού, με απόσταση περίπου 20 μέτρων (ανά φωτιστικό σώμα).

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας κατασκευάζεται διαχωριστική νησίδα, όπου θα τοποθετηθούν στύλοι ηλεκτροφωτισμού στην οδό Επισκόπου Βρεσθένης (στο τμήμα μεταξύ Λυκούργου και Θερμοπυλών), πλησίον του κλειστού γυμναστήριου και του Γηροκομείου Σπάρτης.

Η παραπάνω εργολαβία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018, όπως προβλέπεται στη σχετική σύμβαση μεταξύ Δ. Σπάρτης και αναδόχου.

Ο Λακωνικός Τύπος σάς είχε ενημερώσει πρώτος για το έργο ήδη από τις  22/11/2017 (θέμα)


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος