Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης

Mayfair_Club
Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 08:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης διοργανώνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30΄.

Την γιορτή θα ξεκινήσουν οι μαθητές του σχολείου που θα παρουσιάσουν  χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό την επιμέλεια της μουσικού Πέννυς Τζανάκου. Θα ακολουθήσει η παράσταση «Τα κίτρινα γάντιια» από τους μαθητές του 1ου Λυκείου Σπάρτης υπό την επιμέλεια του εκπαιδευτικού τους κ. Αθαν. Ρουμελιώτη.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας θα είναι ανοιχτή για το κοινό η έκθεση βιβλίου, που αποτελεί ένα θεσμό για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για τους μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, απο τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο του βιβλίου και να διαλέξουν το έργο που τελικά θα αποκτήσουν.

Ακόμη, θα προσφερθούν καφές, γλυκά και λιχουδιές που θα παρασκευάσουν οι γονείς.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος