Απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη στο ΕΚ Λακωνίας

Mayfair_Club

Στο πλαίσιο 24ωρής Πανελλαδικής απεργίας από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 16:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη στο ΕΚ Λακωνίας

Σε 24ωρη Πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη 14/12 η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης αναμένεται να προκληθούν προβλήματα στη λειτουργία τόσο του δημόσιου όσο και ιδιωτικού τομέα.  Την ίδια ημέρα, στη Σπάρτη θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη (Αγ. Νίκωνος 124).

Σε ανακοίνωσή του το ΕΚ Λακωνίας αναφέρει τα εξής: «Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να συναντηθούμε στη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017. Το Εργατικό κέντρο Λακωνίας, καλεί όλα τα Σωματεία – μέλη του,  τους άνεργους και τους συνταξιούχους, να συμμετέχουν δυναμικά στην Απεργία εν όψει της ψήφισης ενός νέου αντεργατικού - αντικοινωνικού Προϋπολογισμού.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά εισπράττουμε από την κυβέρνηση πολιτική σκληρής λιτότητας
Είναι καθαρό ότι η κυβέρνηση έχει ως μοναδικό στόχο το κλείσιμο της αξιολόγησης μέσα από ένα προϋπολογισμό ύφεσης και ακραίας λιτότητας. Όλοι διαπιστώνουμε ότι η κοινωνική αναλγησία όλο και περισσότερο μεγαλώνει εις βάρος της κοινωνίας.

Ο κόσμος της εργασίας, ο άνεργος, ο συνταξιούχος αδυνατεί πλέον να πορευτεί στο αύριο, η μερική απασχόληση, η εκ περιτροπής εργασία, η μαύρη εργασία γίνεται κανόνας. Μέσα σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον τα συνδικάτα στοχοποιούνται προκειμένου να περιοριστεί η λειτουργία τους. Η προσπάθεια αλλαγής του Συνδικαλιστικού Νόμου συνεχίζει να είναι προαπαιτούμενο απ’ όλους αυτούς που θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους σε γαλέρα.

Η κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση εκπροσωπούσε την ΕΛΠΙΔΑ σήμερα τσακίζει ανελέητα την κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές των ξένων και εγχώριων κουκουλοφόρων».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος