Καλλωπισμός Δημ. Σχολείου Ξηροκαμπίου με «υπογραφή» Λακώνων Πνευματικών Δημιουργών (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλλωπισμός Δημ. Σχολείου Ξηροκαμπίου με «υπογραφή» Λακώνων Πνευματικών Δημιουργών (ΦΩΤΟ)

Οι καλλιτέχνες της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», μετά από σχετική πρόσκληση του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, Σπύρου Χανδόλια, ανταποκρίθηκαν θετικά και έδωσαν το καλλιτεχνικό τους «παρών».

Συγκεκριμένα, φιλοτέχνησαν-ζωγράφισαν τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου με εικόνες από τα εξώφυλλα των παλαιότερων αναγνωστικών. Δηλαδή με τους άθλους του Ηρακλή, τις Εννέα Μούσες και άλλα θέματα.

Η εικόνα του σχολείου έγινε διαφορετική. Τα παιδιά, οι δάσκαλοι και οι γονείς του Ξηροκαμπίου είναι ευχαριστημένοι και καμαρώνουν περισσότερο το σχολείο τους μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Η ικανοποίηση, όμως, είναι διάχυτη και στα πρόσωπα των καλλιτεχνών της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας, διότι και με την ανιδιοτελή προσφορά τους συμβάλουν στην ψυχική διάθεση του παιδιού, των δασκάλων, των γονιών, των κατοίκων του Ξηροκαμπίου, και ακόμη περισσότερο της Λακωνικής κοινωνίας.

Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας ευχαριστεί τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, τους δασκάλους, τα παιδιά και τους γονείς τους για την φιλοξενία τους.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών