Προς επεξεργασία από Εισαγγελέα το πόρισμα της πυρκαγιάς στα Βάτικα

Mayfair_Club

Απάντηση Κοντονή σε ερώτηση του Θ. Δαβάκη

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 16:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προς επεξεργασία από Εισαγγελέα το πόρισμα της πυρκαγιάς στα Βάτικα

Απάντηση στην πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης των αιτιών της πυρκαγιάς στα Βάτικα, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής.

Στην απάντηση του ο αρμόδιος υπουργός ενημερώνει ότι έχει συνταχθεί πόρισμα για τα αίτια της πυρκαγιάς, σύμφωνα με την από 27/9/2017 έκθεση πραγματογνωμοσύνης -από πραγματογνώμονα μηχανικό ΕΜΠ- για τα αίτια και τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς και ότι η εν λόγω ποινική δικογραφία απεστάλη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου, την 2/10/2017, στον Πταισματοδίκη Αθηνών και επεστράφη, την 16/10/2017, στην ως άνω Εισαγγελία και θα χρεωθεί προς επεξεργασία σε Εισαγγελικό λειτουργό.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, ο κ. Δαβάκης δήλωσε ότι μετά την απάντηση του κ. υπουργού, το θέμα παραμένει ανοιχτό και ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της εισαγγελικής έρευνας και ελπίζει ότι σύντομα θα υπάρχουν νεότερες εξελίξεις.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος