Πληρώθηκαν οι αγρότες για Ενίαια Ενίσχυση και Πρασίνισμα!

Mayfair_Club
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 17:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πληρώθηκαν οι αγρότες για Ενίαια Ενίσχυση και Πρασίνισμα!

Με «γεμάτες» τσέπες φαίνεται ότι θα εορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι αγρότες της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του συνεργάτη του «Λακωνικού Τύπου», Ανάργυρου Ξεπαπαδάκη, σήμερα Πέμπτη (14/12) μπήκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά για το υπόλοιπο 30% της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2017, καθώς και το 100% των πιστώσεων για το Πρασίνισμα. Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, οι εν λόγω πληρωμές επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο επισπεύστηκαν από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Από σήμερα Πέμπτη, οι δικαιούχοι παραγωγοί μπορούν να πραγματοποιούν αναλήψεις μέσω ATM, ενώ από αύριο Παρασκευή μπορούν να προσέρχονται και στα γκισέ των τραπεζών.

Συνολικά, καταβάλλονται περίπου 360 εκατ. ευρώ σε 610.000 δικαιούχους της χώρας για την Ενιαία Ενίσχυση, περίπου 550 εκατ. ευρώ σε 610.000 δικαιούχους για το Πρασίνισμα, καθώς και 21 εκατ. ευρώ σε 57.000 νέους αγρότες.

Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο σύνολο της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος