Δύο συνεδριάσεις τη Δευτέρα για το ΔΣ Μονεμβασίας

Mayfair_Club

Συζήτηση για τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμό και πρόγραμμα δράσης

Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 09:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο συνεδριάσεις τη Δευτέρα για το ΔΣ Μονεμβασίας

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μονεμβασίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (18/12). Στην πρώτη, που θα διεξαχθεί στις 5:00 μμ στο δημαρχείο Μολάων, θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
- «Περί καταρτίσεως του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2018»
- «Περί εγκρίσεως σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μονεμβασίας, της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., για το έργο «Ωρίμανση έργων Δήμου Μονεμβασίας για την υποβολή σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα έτους 2018» - Ορισμός μελών (τακτικοί – αναπληρωματικοί για την επιτροπή παρακολούθησης – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της – Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».
- «Περί αναμορφώσεως προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έργων οικ. έτους 2017».
- «Περί καθορισμού αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αιτήσεως ακυρώσεως της αριθ. 40394/29.09.2017 Απόφασης Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για την Διασυνδετική Γραμμή Μεταφοράς 150 kv Πελοποννήσου- Κρήτης (Υ/Σ Μολάων – Υ/Σ Χανίων)».
-  «Περί καθορισμού αμοιβής δικηγόρου για την σύνταξη και κατάθεση (άσκηση) αιτήσεως ακυρώσεως  καθώς και αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως για λογαριασμό του Δήμου Μονεμβασίας ενώπιον του ΣτΕ κατά του Γενικού Διευθυντή Χωροταξικής και περιβαλλοντικής Πολιτικής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και κατά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την ακύρωση και την αναστολή εκτελέσεως της αριθ. 62994/12.07.2017 απόφασης με θέμα «Τροποποίηση και Κωδικοποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος στο δίκτυο 4,8 MW της εταιρείας “WRE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» στην περιοχή «Αλώνια» του Δ.Δ. Ελληνικού του Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο «Εργασίες ανέγερσης δημοτικού κτιρίου Τ.Κ. Συκέας του Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) – Τακτοποιητικού   του έργου με τίτλο «Συντήρηση – Επισκευή δικτύου ύδρευσης ΔΔ Αγίου Νικολάου».
- «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο «Εργασίες αποκατάστασης ανωδομής εντός εξομοιούμενης ζώνης λιμένα Μονεμβασίας».
- «Περί κλεισίματος δρόμου στην περιοχή «Παραδείσι» προς Καστανιά για την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων και δημοτικού οδικού δικτύου περιοχής Νεάπολης Βοιών Δήμου Μονεμβασίας».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ. Δαιμονιάς Δ.Ε. Ασωπού».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση δημοτικών οδών ΔΔ Λαχίου».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων ΔΔ Λαχίου».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Προστασία οικισμού ΔΔ Μεσοχωρίου από κατολισθήσεις».
- «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Μονεμβασίας Ν. Λακωνίας που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016».
- «Περί συγκροτήσεως Επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων Ν. 4412/2016».
- «περί συγκροτήσεως Επιτροπών Διαγωνισμού για έργα έως 1.000.000,00 € και επιτροπής εξέτασης ενστάσεων».
- «Περί Ορισμού Επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων».
- «Περί τροποποιήσεως της αριθ. 256/2011 Απόφασης του Δ.Σ. «περί καθορισμού του χώρου διενέργειας λαϊκών αγορών και εγκρίσεως κανονισμού λειτουργίας αυτών».
- «Περί  της από 05.12.2017 Εξώδικης Πρόσκλησης – Δήλωσης της ΖΑΓΚΟΡΟΒΑ (ZAGOROVA) ΝΤΙΛΙΑΝΑ (DILYANA), κατοίκου Νεάπολης Βοιών.
- «Περί εξουσιοδοτήσεως του κ. Δημάρχου ή Αντιδημάρχου για την υπογραφή συμβολαίου αποδοχής δωρεάς ακινήτου στην Τ.Κ. Κυπαρισσίου».
- «Περί διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων και διάθεσης πίστωσης για το σκοπό αυτό».
- «Περί εγκρίσεως της αριθ. 48/2017 Απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας», η οποία αφορά  την αποδοχή χρηματοδότησης.
- «Περί εγκρίσεως της αριθ. 49/2017 Απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας», η οποία αφορά  την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».
-  «Περί χορηγήσεως χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου Μονεμβασίας».

Στη δεύτερη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 μμ της Δευτέρας, το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί θα είναι το εξής: «Περί ψηφίσεως του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου οικονομικού έτους 2018».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος