11 συλλήψεις αλλοδαπών σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Mayfair_Club

Στη «φάκα» συνολικά 84 άτομα στην Πελοπόννησο

Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 08:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
11 συλλήψεις αλλοδαπών σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από 13/12 έως και τις 15/12, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 956 άτομα, εκ των οποίων 731 ήταν ημεδαποί και 225 αλλοδαποί, καθώς και σε 603 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 168  άτομα, από τα 97 ήταν Έλληνες και 71 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 84 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν έντεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν ακόμα:
- Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο περιπτώσεις κλοπής σε όχημα ημεδαπού και σε Ιερό Ναό, που είχαν γίνει την 13/10/2017 και την 12/10/2017, αντίστοιχα, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
- Από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, μία περίπτωση κλοπής επιβατηγού οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 2/6/2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 361 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν: Μικροποσότητα ηρωίνης, στην Αργολίδα, μικροποσότητα ηρωίνης, στην Κορινθία και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης και πέντε  ναρκωτικά δισκία, στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος