Την Τρίτη εκλέγεται ο νέος δήμαρχος Ευρώτα

Mayfair_Club

Ποιός θα διαδεχτεί τον Γιάννη Γρυπιώτη

Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 19:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την Τρίτη εκλέγεται ο νέος δήμαρχος Ευρώτα

Σε ειδική συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (19/12), σύμφωνα με το νόμο, η παράταξη της πλειοψηφίας θα εκλέξει τον νέο δήμαρχο Ευρώτα.

Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες απαιτείται το 50% +1, ενώ αν απαιτηθεί και 3η ψηφοφορία, ο δήμαρχος θα εκλεγεί και με σχετική πλειοψηφία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», οι φερόμενοι διάδοχοι του Γιάννη Γρυπιώτη είναι πέντε, χωρίς να αποκλείονται συμμαχίες. Κατά πληροφορίες ετοιμάζονται οι κκ Σωτήρης Μένεγας, Γεώργιος Σωτηράκος, Θεόδωρος Μπόλλας, Δήμος Βέρδος και Ηλίας Παναγιωτακάκος.

Με πληροφορίες από krokees.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος