Δοξολογία για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στη Σπάρτη

Mayfair_Club
Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δοξολογία για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στη Σπάρτη

Εορταστικές εκδηλώσεις για τον ερχομό του νέου έτους θα διεξαχθούν στη Σπάρτη, τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018.

Ειδικότερα, θα λάβει χώρα γενικός σημαιοστολισμός δημοσίων, δημοτικών, ιδιωτικών  καταστημάτων, καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου  και Ιδιωτικού δικαίου και κατοικιών από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου. Επίσης, θα γίνει φωταγώγηση όλων των ανωτέρω καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η ΠΕ Λακωνίας, στις 10:25΄ το πρωί της Δευτέρας (1/1/2-18), θα ολοκληρωθεί η προσέλευση των επισήμων στο Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης, ενώ στις 10:30΄ πμ θα ακολουθήσει δοξολογία. Στις 11:00 πμ θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στο Διοικητήριο Λακωνίας για τις Αρχές και τους πολίτες.

Στη δοξολογία και στη δεξίωση παρακαλούνται να παρευρεθούν: Οι εκκλησιαστικές Αρχές, οι βουλευτές του νομού, οι στρατιωτικές, δικαστικές, πολιτικές, αστυνομικές Αρχές και οι πολίτες.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος