Ακολούθησε το «δρόμο» του Ι. Γρυπιώτη ο Θ. Μπόλλας στο Δ. Ευρώτα

Mayfair_Club

Παραιτήθηκε από τη δημαρχιακή παράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκε

Τρίτη, 02 Ιανουάριος 2018 12:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακολούθησε το «δρόμο» του Ι. Γρυπιώτη ο Θ. Μπόλλας στο Δ. Ευρώτα

Την παραίτησή του από τη παράταξη της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα, «Σύγχρονη Πολιτεία-Δίκτυο Πολιτών Δήμου Ευρώτα», ανακοίνωσε ο πρώην αντιδήμαρχος  κ. Θεόδωρος Μπόλλας. Ο ίδιος, ο οποίος ήταν μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Γιάννη Γρυπιώτη στο δημαρχιακό θώκο, αφήνει αιχμές για τη νέα εποχή στο Δήμο Ευρώτα, κάνοντας λόγο για διαιρετικό κλίμα που καλλιεργείται στην παράταξη μετά την εκλογή του νέου δημάρχου, Δήμου Βέρδου. Τέλος, ο κ. Μπόλλας διευκρινίζει ότι θα παραμείνει ενεργός μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Αναλυτικά, η δήλωση παραίτησης του κ. Μπόλλα:

«Κύριε Πρόεδρε

Μετά την παραίτηση  του Δημάρχου  κ. Γιάννη  Γρυπιώτη, μετά και την αποχώρηση του Δικτύου πολιτών απο την παράταξη “Σύγχρονη Πολιτεία- Δίκτυο πολιτών Δήμου Ευρώτα”, δεν έχω κανένα λόγο να παραμείνω στην παράταξη αυτή, δεδομένου και του διαιρετικού κλίματος που καλλιεργείται μετά την επιλογή του νέου Δήμαρχου: (ουδεμία επαφή με την παράταξη -αποκλεισμός Δημ. Συμβουλών απο την ορκωμοσία, ουδεμία αναφορά στις διακηρυγμένες αρχές και τα προγράμματα).

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δήμαρχου, έθεσα υποψηφιότητα με μια ξεκάθαρη δήλωση – δέσμευση, χωρίς προσωπικές επαφές και υποσχέσεις για διανομή αξιωμάτων, παροχών μέσω συγγενικών πρόσωπων και στήριξη απο παράκεντρα εξουσίας, υπακούοντας σε μια εντονότατη κοινωνική απαίτηση, η οποία σήμερα έχει μετατραπεί σε πίεση, να αποχωρήσω απο την παράταξη και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των δημοτών ως ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος. (νομός 3852 αρθ. 66 παρ 4).

Αξιώματα και αντιμισθίες δεν με απασχολούν (δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή απο το Δήμο Ευρώτα),ούτε μου προσφέρθηκαν ούτε γίνονται αποδεκτά.

Το βέβαιο είναι οτι απο την όλη κατάσταση θα αναδυθούν νέες δυνάμεις με άλλο αυτοδιοικητικό πολιτισμό και διαφορετικό αξιακό περιχαράκωμα και γι αυτό αξίζει να εργαστούμε όσοι το πιστεύουμε και το θέλουμε ως νέα προοπτική για το Δήμο».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος