Εορτασμός των Θεοφανείων το Σάββατο στο Γύθειο

Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό και αγιασμός υδάτων στο λιμάνι του Γυθείου

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 15:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εορτασμός των Θεοφανείων το Σάββατο στο Γύθειο

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 πμ θα τελεστεί, σύμφωνα με την προσήκουσα λαμπρότητα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου Γυθείου, ο εορτασμός της δεσποτικής εορτής των Θεοφανείων και η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού.

Εν συνεχεία στην αποβάθρα της κεντρικής πλατείας Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη θα λάβει χώρα η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων.

Στις εκδηλώσεις παρακαλείται να παρευρεθεί και να παραστεί ο τοποτηρητής ΙΜ Μάνης, σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Επίσης, καλούνται να δώσουν το «παρών» οι δημοτικές, πολιτικές, δικαστικές, στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές, λιμενικές και δημόσιες αρχές, οι εκπαιδευτικοί, οι πρόεδροι οργανώσεων, εφεδροπολεμιστών & οι πρόεδροι Επιμελητηρίων, σωματείων, συλλόγων και όλοι οι πολίτες του Δήμου Αν. Μάνης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti