Τους Μολάους επισκέφτηκαν ο Στ. Αραχωβίτης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 13:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τους Μολάους επισκέφτηκαν ο Στ. Αραχωβίτης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στους Μολάους πραγματοποίησαν την Τετάρτη 3/1, ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της κομματικής οργάνωσης Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.   

Αρχικά βρέθηκαν στο Γηροκομείο Μολάων όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος με τους τροφίμους και τους εργαζομένους, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση γύρω από τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του ιδρύματος. Οι υποδομές του Γηροκομείου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι 78 τρόφιμοι απολαμβάνουν άριστης ποιότητας  υπηρεσίες με την βοήθεια 23 εργαζομένων.

Αμέσως μετά, ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων, όπου έγινε ενημέρωση από το διοικητή κ. Νικολέτο και τους πυροσβέστες για τα βασικά  προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική υπηρεσία. Τα οχήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας, οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που προκύπτουν με διάφορους πιστωτές καθώς και  οι ελλείψεις σε εξοπλισμό (μπότες, στολές κ.λπ.), απασχολούν ιδιαίτερα το προσωπικό. Εκτός απ’ τα προβλήματα, υπήρξε ειδική αναφορά στις θετικές εξελίξεις που αφορούν στο Σώμα, όπως οι προσλήψεις 5ετών πυροσβεστών και η εφαρμογή του προγράμματος «Engage», ενός προγράμματος εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους επιτελείς να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που θα καθοδηγήσουν τα οχήματά τους.

Η επίσκεψη στους Μολάους ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο Δ. Μονεμβασίας. Ο βουλευτής και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του δήμου και κατόπιν είχαν συνάντηση και συζήτηση με τον δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη και τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Μαυρομιχάλη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή και κυρίως την επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση στο ζήτημα της γέφυρας Σκάλας - παράκαμψη Βλαχιώτη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος